Skip to content

Aitoja luomuleipiä

Karkiaisen luomuleivät

Haluamme tarjota asiakkaillemme terveellistä, perinteiseltä maistuvaa ruokaleipää. Sellaista, jossa on rapea kuori ja maukas sisus. Leipää, joka on niin hyvää, ettei se kaipaa päälle muuta kuin silauksen voita.

Suosituin tuoteperheemme on erilaiset luomuruisleivät, jotka leivotaan talon alkuperäiseen hapanjuureen, eikä niiden valmistuksessa käytetä lisättyä hiivaa. Ruisleipämme ovat täyttä ruista, muut jauhot säästämme muihin leipiin ja leivonnaisiin. Kaikki leipämme ovat luomutuotantoa. Käytössämme on kotimaiset Helsingin myllyn luomujauhot. Ohessa näet lisätietoja leivistämme.

Luomuleipiämme myyvät kaupat löydät jälleenmyyjät-sivulta.

Jussin korppu

Jussin korppu

Rapea ja rukiinen luomuruiskorppu on talomme ylpeys. Tämä terveellinen ja koukuttava herkku on täyttä ruista ja leivottu ilman lisättyä hiivaa. Ihanteellinen iltapala tai tuliainen rukiin ystävälle.

Jussin revitty

Jussin revitty

Kestosuosikkimme ruisrieska on täyttä ruista ja leivotaan ilman lisättyä hiivaa. Kokeilemisen arvoinen myös pizzapohjana!

Jussin ruispatonki

Jussin ruispatonki

Rakastamme ruisleipää niin paljon, että halusimme leipoa sen myös patongin muotoon. Tuote sopii täydellisesti lisukkeeksi ruoalle tai coctail-palojen pohjaksi.

Jussin ruispalat

Jussin ruispala

Ruispalojen ystäville olemme leiponeet täysrukiisen luomuruispalan. Tämäkin rapeakuorinen ruisleipä valmistuu ilman lisättyä hiivaa.

Iso Jussi

Iso Jussi ja Pikku Jussi

Luomuruislimppumme kunnioittaa ruisleivän perinteitä. Limppu on täyttä luomuruista ja leivottu talomme hapanjuureen ilman lisättyä hiivaa. Sama leipä löytyy kahdessa koossa.

Jussin puolukkaretki

Jussin puolukkaretki

Leivoimme ruisleivän joukkoon reilusti tuoretta puolukkaa. Leipä valmistuu samasta taikinasta kuin kestosuosikkimme ruisrieska. Astu rukiiselle makumatkalle!

Allin kauravarras

Allin kauravarras

Superterveellinen kauraleipämme leivotaan 100 % kaurasta. Leipä ei sisällä lisättyä hiivaa, vaan leivän teossa käytetään kaurajuurta. Mehevä kauravarras on oiva haastaja aamuiselle kaurapuurolle.

Allin kaurapitko

Allin kaurapitko

Kaurapitkomme vastaa vaalean luomuleivän houkutukseen. Tässä leivässä yhdistyy kauran ja täysjyvävehnän hyvät maut. Kaurajuuren ansiosta leipä on maukas ja mehevä.

Scroll To Top